+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Krušnohorský Dvůr Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 20 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    96%
  • Pohodlí

    85%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

dospělý pár, 31.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Příjemný a velmi ochotný personál, výborná kuchyně

  • Nekvalitní postele

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 9.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Frank Nietzold

dospělý pár, 4.2.2018

Neukirch Německo

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Super Lage, angenehme Zimmergröße, gute Sanitäreinrichtung, sehr nettes Personal

  • Sehr reduzierte Speisekarte am Wochenende, im Zimmer 6 starker Kuechengeruch, beim Frühstück zu wenig Obst

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Helena

dospělý pár, 29.10.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Hezký nový hotel s krásným umístěním a výhledy. Výborné jídlo - večeře i snídaně. Velice příjemný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Seidl

dospělý pár, 15.10.2017

Most Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Kvalita hotelové restaurace a její profesionální personál je naprostý unikát. Umění kuchařů je naprosto famozní, od zvěřiny po italské těstoviny, jako ze Sicílie, jsem nikde ve světě lepší kuchyni ještě neměl. Je to skutečné místo pro labužníky. Na práci personálu restaurace se nedá opravdu nic vytknout, ba právě naopak. Skvělé servírování, profesionální bonton a hlavně i přes dlouhé denní směny, všichni pracují s láskou, ke své náročné práci a to je zde všude vidět...Děkujeme vám všem za krásný víkend, plný golfu a úžasných dobrot.

  • Hotelu by velmi prospěla malá sauna.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Krušnohorský Dvůr odpověděl na tuto recenzi.
Dobry den pane Seidle,

moc dekujeme za pochavlu a krasnou recenzi. Dava nam to silu do dalsi a jeste lepsi prace. Jen me zarazila ta sauna, protoze my ji tu mame. kransa mensi pro max 4 osoby. Jen hnd u detskeho hriste u terasy venku. Personal Vam o ni nerekl? Nebo ptal jste se na ni? Vsude v restauraci na ni mame i letacky reklamu..tak to je skoda, protoze je to tkova paradni horska saunicka a vecer to je naprosty ideal s vyhledem na hory.


Ondrej Bula
majitel

Anonym

jednotlivec, 7.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roberto Lorenz

skupina přátel, 16.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jan

dospělý pár, 8.2.2017

Smečno Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Velice příjemný a vstřícný obsluhující personál restaurace, který byl schopen nám poradit nejen při výběru jídla, a to musím zdůraznit, že velice kvalitního :-), ale zároveň i radou na využití volného času. S panem Stuchlou jsme si dobře popovídali i o letních aktivitách v této lokalitě (byli jsme zde poprvé a snad ne naposledy).

  • Překvapilo nás, že hotel, který je vstřícný běžkařům, nemá alespoň malou lyžárnu pro ubytované.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roland

dospělý pár, 22.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

jednotlivec, 12.1.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moderní hotel v nádherné krajině.

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniela

mladý pár, 8.12.2016

Jílové Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Hotel je krásný, na úžasném místě. Výhled z pokoje č.4 na východ slunce i západ neskutečný. Jídlo velmi dobré, velké porce.

  • Bohužel byla zamrzlá voda v ochlazovacím bazénku u sauny. Asi by bylo fajn, mít tam i sprchu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 30.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Smrkovský

skupina přátel, 7.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 2.10.2016

Deutsch

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 16.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jitka Palovčíková

dospělý pár, 6.7.2014

Jirkov Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme maximálně spokojeni, veškerý personál byl velmi vstřícný, jídlo vynikající a hotel velice komfortní. Doporučuji všem i když právě nehrajete golf, jsou zde krásné procházky nebo projížďky po okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana

dospělý pár, 19.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Vybrali jsme si hotel kvůli umístění - uprostřed přírody, ve spojení s golfem a plaváním v Altenbergu, s možností pěších výletů do okolí. To vše včetně služeb v hotelu splnilo naše očekávání.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Johanna Karsten

mladý pár, 20.10.2012

Deutsch

  • Celkové hodnocení
100 %
  • sehr gutes Essen, ruhige Lage

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byl jsem příjemně překvapen komfortním ubytování za rozumnou cenu v krásném prostředí. K. Klika

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10