0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Krušnohorský Dvůr Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 21 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    96%
  • Komfort

    86%
  • Cena

    88%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Jitka Novotná

rodzina ze starszym dzieckiem, 8.8.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 31.3.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Příjemný a velmi ochotný personál, výborná kuchyně

  • Nekvalitní postele

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Frank Nietzold

para, 4.2.2018

Neukirch Německo

  • Cena ogólna
72 %
  • Super Lage, angenehme Zimmergröße, gute Sanitäreinrichtung, sehr nettes Personal

  • Sehr reduzierte Speisekarte am Wochenende, im Zimmer 6 starker Kuechengeruch, beim Frühstück zu wenig Obst

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Helena

para, 29.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Hezký nový hotel s krásným umístěním a výhledy. Výborné jídlo - večeře i snídaně. Velice příjemný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Seidl

para, 15.10.2017

Most Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Kvalita hotelové restaurace a její profesionální personál je naprostý unikát. Umění kuchařů je naprosto famozní, od zvěřiny po italské těstoviny, jako ze Sicílie, jsem nikde ve světě lepší kuchyni ještě neměl. Je to skutečné místo pro labužníky. Na práci personálu restaurace se nedá opravdu nic vytknout, ba právě naopak. Skvělé servírování, profesionální bonton a hlavně i přes dlouhé denní směny, všichni pracují s láskou, ke své náročné práci a to je zde všude vidět...Děkujeme vám všem za krásný víkend, plný golfu a úžasných dobrot.

  • Hotelu by velmi prospěla malá sauna.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Krušnohorský Dvůr replied to this review.
Dobry den pane Seidle,

moc dekujeme za pochavlu a krasnou recenzi. Dava nam to silu do dalsi a jeste lepsi prace. Jen me zarazila ta sauna, protoze my ji tu mame. kransa mensi pro max 4 osoby. Jen hnd u detskeho hriste u terasy venku. Personal Vam o ni nerekl? Nebo ptal jste se na ni? Vsude v restauraci na ni mame i letacky reklamu..tak to je skoda, protoze je to tkova paradni horska saunicka a vecer to je naprosty ideal s vyhledem na hory.


Ondrej Bula
majitel

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roberto Lorenz

grupa przyjaciół, 16.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jan

para, 8.2.2017

Smečno Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Velice příjemný a vstřícný obsluhující personál restaurace, který byl schopen nám poradit nejen při výběru jídla, a to musím zdůraznit, že velice kvalitního :-), ale zároveň i radou na využití volného času. S panem Stuchlou jsme si dobře popovídali i o letních aktivitách v této lokalitě (byli jsme zde poprvé a snad ne naposledy).

  • Překvapilo nás, že hotel, který je vstřícný běžkařům, nemá alespoň malou lyžárnu pro ubytované.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roland

para, 22.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

podróżujący w pojedynkę, 12.1.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Moderní hotel v nádherné krajině.

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniela

dorośli, 8.12.2016

Jílové Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Hotel je krásný, na úžasném místě. Výhled z pokoje č.4 na východ slunce i západ neskutečný. Jídlo velmi dobré, velké porce.

  • Bohužel byla zamrzlá voda v ochlazovacím bazénku u sauny. Asi by bylo fajn, mít tam i sprchu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Smrkovský

grupa przyjaciół, 7.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.10.2016

Deutsch

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 16.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jitka Palovčíková

para, 6.7.2014

Jirkov Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme maximálně spokojeni, veškerý personál byl velmi vstřícný, jídlo vynikající a hotel velice komfortní. Doporučuji všem i když právě nehrajete golf, jsou zde krásné procházky nebo projížďky po okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana

para, 19.9.2013

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Vybrali jsme si hotel kvůli umístění - uprostřed přírody, ve spojení s golfem a plaváním v Altenbergu, s možností pěších výletů do okolí. To vše včetně služeb v hotelu splnilo naše očekávání.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Johanna Karsten

dorośli, 20.10.2012

Deutsch

  • Cena ogólna
100 %
  • sehr gutes Essen, ruhige Lage

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10