+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Krušnohorský Dvůr Reviews

Hotel ratings

92%
Perfect

by 20 reviews

  • Staff

    95%
  • Cleanliness

    97%
  • Equipment

    96%
  • Comfort

    85%
  • Value for money

    88%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

mature couple, 31.3.2018

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Příjemný a velmi ochotný personál, výborná kuchyně

  • Nekvalitní postele

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 9.3.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Frank Nietzold

mature couple, 4.2.2018

Neukirch Německo

  • Overall rating
72 %
  • Super Lage, angenehme Zimmergröße, gute Sanitäreinrichtung, sehr nettes Personal

  • Sehr reduzierte Speisekarte am Wochenende, im Zimmer 6 starker Kuechengeruch, beim Frühstück zu wenig Obst

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Helena

mature couple, 29.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Hezký nový hotel s krásným umístěním a výhledy. Výborné jídlo - večeře i snídaně. Velice příjemný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Seidl

mature couple, 15.10.2017

Most Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Kvalita hotelové restaurace a její profesionální personál je naprostý unikát. Umění kuchařů je naprosto famozní, od zvěřiny po italské těstoviny, jako ze Sicílie, jsem nikde ve světě lepší kuchyni ještě neměl. Je to skutečné místo pro labužníky. Na práci personálu restaurace se nedá opravdu nic vytknout, ba právě naopak. Skvělé servírování, profesionální bonton a hlavně i přes dlouhé denní směny, všichni pracují s láskou, ke své náročné práci a to je zde všude vidět...Děkujeme vám všem za krásný víkend, plný golfu a úžasných dobrot.

  • Hotelu by velmi prospěla malá sauna.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Krušnohorský Dvůr replied to this review.
Dobry den pane Seidle,

moc dekujeme za pochavlu a krasnou recenzi. Dava nam to silu do dalsi a jeste lepsi prace. Jen me zarazila ta sauna, protoze my ji tu mame. kransa mensi pro max 4 osoby. Jen hnd u detskeho hriste u terasy venku. Personal Vam o ni nerekl? Nebo ptal jste se na ni? Vsude v restauraci na ni mame i letacky reklamu..tak to je skoda, protoze je to tkova paradni horska saunicka a vecer to je naprosty ideal s vyhledem na hory.


Ondrej Bula
majitel

Anonym

single traveler, 7.7.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roberto Lorenz

group of friends, 16.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 11.4.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jan

mature couple, 8.2.2017

Smečno Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Velice příjemný a vstřícný obsluhující personál restaurace, který byl schopen nám poradit nejen při výběru jídla, a to musím zdůraznit, že velice kvalitního :-), ale zároveň i radou na využití volného času. S panem Stuchlou jsme si dobře popovídali i o letních aktivitách v této lokalitě (byli jsme zde poprvé a snad ne naposledy).

  • Překvapilo nás, že hotel, který je vstřícný běžkařům, nemá alespoň malou lyžárnu pro ubytované.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roland

mature couple, 22.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

single traveler, 12.1.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Moderní hotel v nádherné krajině.

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniela

young couple, 8.12.2016

Jílové Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Hotel je krásný, na úžasném místě. Výhled z pokoje č.4 na východ slunce i západ neskutečný. Jídlo velmi dobré, velké porce.

  • Bohužel byla zamrzlá voda v ochlazovacím bazénku u sauny. Asi by bylo fajn, mít tam i sprchu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 30.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Smrkovský

group of friends, 7.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 2.10.2016

Deutsch

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 16.7.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jitka Palovčíková

mature couple, 6.7.2014

Jirkov Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme maximálně spokojeni, veškerý personál byl velmi vstřícný, jídlo vynikající a hotel velice komfortní. Doporučuji všem i když právě nehrajete golf, jsou zde krásné procházky nebo projížďky po okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana

mature couple, 19.9.2013

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Vybrali jsme si hotel kvůli umístění - uprostřed přírody, ve spojení s golfem a plaváním v Altenbergu, s možností pěších výletů do okolí. To vše včetně služeb v hotelu splnilo naše očekávání.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Johanna Karsten

young couple, 20.10.2012

Deutsch

  • Overall rating
100 %
  • sehr gutes Essen, ruhige Lage

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 29.6.2012

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byl jsem příjemně překvapen komfortním ubytování za rozumnou cenu v krásném prostředí. K. Klika

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10