+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Krušnohorský Dvůr Bewertungen

Hotelbewertung

94%
Perfekt

by 17 reviews

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    98%
  • Ausstattung

    96%
  • Komfort

    89%
  • Preis-leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Helena

Älteres Paar, 29.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Hezký nový hotel s krásným umístěním a výhledy. Výborné jídlo - večeře i snídaně. Velice příjemný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Seidl

Älteres Paar, 15.10.2017

Most Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Kvalita hotelové restaurace a její profesionální personál je naprostý unikát. Umění kuchařů je naprosto famozní, od zvěřiny po italské těstoviny, jako ze Sicílie, jsem nikde ve světě lepší kuchyni ještě neměl. Je to skutečné místo pro labužníky. Na práci personálu restaurace se nedá opravdu nic vytknout, ba právě naopak. Skvělé servírování, profesionální bonton a hlavně i přes dlouhé denní směny, všichni pracují s láskou, ke své náročné práci a to je zde všude vidět...Děkujeme vám všem za krásný víkend, plný golfu a úžasných dobrot.

  • Hotelu by velmi prospěla malá sauna.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Krušnohorský Dvůr replied to this review.
Dobry den pane Seidle,

moc dekujeme za pochavlu a krasnou recenzi. Dava nam to silu do dalsi a jeste lepsi prace. Jen me zarazila ta sauna, protoze my ji tu mame. kransa mensi pro max 4 osoby. Jen hnd u detskeho hriste u terasy venku. Personal Vam o ni nerekl? Nebo ptal jste se na ni? Vsude v restauraci na ni mame i letacky reklamu..tak to je skoda, protoze je to tkova paradni horska saunicka a vecer to je naprosty ideal s vyhledem na hory.


Ondrej Bula
majitel

Anonymus

Einzelreisende, 7.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roberto Lorenz

Gruppe von Freunden, 16.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 11.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jan

Älteres Paar, 8.2.2017

Smečno Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Velice příjemný a vstřícný obsluhující personál restaurace, který byl schopen nám poradit nejen při výběru jídla, a to musím zdůraznit, že velice kvalitního :-), ale zároveň i radou na využití volného času. S panem Stuchlou jsme si dobře popovídali i o letních aktivitách v této lokalitě (byli jsme zde poprvé a snad ne naposledy).

  • Překvapilo nás, že hotel, který je vstřícný běžkařům, nemá alespoň malou lyžárnu pro ubytované.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roland

Älteres Paar, 22.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

Einzelreisende, 12.1.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Moderní hotel v nádherné krajině.

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniela

Junges Paar, 8.12.2016

Jílové Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Hotel je krásný, na úžasném místě. Výhled z pokoje č.4 na východ slunce i západ neskutečný. Jídlo velmi dobré, velké porce.

  • Bohužel byla zamrzlá voda v ochlazovacím bazénku u sauny. Asi by bylo fajn, mít tam i sprchu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 30.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Smrkovský

Gruppe von Freunden, 7.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 2.10.2016

Deutsch

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 16.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jitka Palovčíková

Älteres Paar, 6.7.2014

Jirkov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme maximálně spokojeni, veškerý personál byl velmi vstřícný, jídlo vynikající a hotel velice komfortní. Doporučuji všem i když právě nehrajete golf, jsou zde krásné procházky nebo projížďky po okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana

Älteres Paar, 19.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Vybrali jsme si hotel kvůli umístění - uprostřed přírody, ve spojení s golfem a plaváním v Altenbergu, s možností pěších výletů do okolí. To vše včetně služeb v hotelu splnilo naše očekávání.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Johanna Karsten

Junges Paar, 20.10.2012

Deutsch

  • Gesamtbewertung
100 %
  • sehr gutes Essen, ruhige Lage

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 29.6.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byl jsem příjemně překvapen komfortním ubytování za rozumnou cenu v krásném prostředí. K. Klika

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.